Wie zijn wij?

Wie zijn wij?


Met 5 zijn we ; een papa (°1980), een mama (°1979) en drie flinke kerels (°2007-°2008-°2010).

Eskonpeupejer

Elk van ons heeft een onstuitbare drang om op pad te gaan, om onder de spreekwoordelijke kerktoren uit te geraken en om alles wat er te ontdekken valt, ook te gaan ontdekken.

En daarom proberen we elk weekend op verkenning te gaan en iets nieuws te zien.  Afhankelijk van de steeds voller wordende agenda van de opgroeiende mini-onsjes lukt dat de ene keer al beter dan de andere keer. Voorlopig, fingers crossed hopelijk nog lang, gaat onze kroost mee in het verhaal. Ze durven het zelfs aan om meer en meer het initiatief te nemen … De drang om de wereld dichtbij of verderaf te  ontdekken is duidelijk erfelijk, minstens besmettelijk of aanstekelijk. We kunnen alleen maar hopen dat de kroost nog lang met ons mee op pad wil trekken.

Deze trips geven ons zonder uitzondering tonnen energie en bezorgen ons ontelbaar mooie herinneringen die niemand ons nog kan afnemen. Basta !

Waarom we doen wat we doen, lees je hier verder 😉 .

cropped-2018-02-17-15-16-05.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 thoughts on “Wie zijn wij?

  1. En ik die dacht dat ik al veel bezocht had…heel mooie trips die jullie maken…heel wat bezienswaardigheden die ook op mijn bucketlist staan…alvast bedankt voor de leuke blog en inspiratie!

  2. Waw, zéér inspirerende blog, boordevol interessante tips, leuk om in te grasduinen en nieuwe inspiratie te vinden. Ook handig met die kaarten met doorklikbare links. Tof dat jullie dit delen en regelmatig updaten. Keep going !

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: