Contact

Hi,

Wat leuk dat je ons wil contacteren.

Je wilt waarschijnlijk de boutade ‘met tieners kom je nergens‘ ook de wereld uit helpen!

Terecht…

Met tieners kan jet uiteraard overal komen. 

ESKONPEUPEJER staat voor daguitstappen en reizen mét tieners waarbij de activiteiten doordrenkt zijn van cultuur in de ruimste zin van het woord.

Dus ja, met tieners kan je overal komen! Van culturele hotspots (liefst met een hoekje af), over coole tentoonstellingen, verrassende architectuur, tot een uniek stukje geschiedenis. Je zou verrast zijn hoe leuk ze het vinden.

Natuurlijk wisselen we onze culturele uitstapjes af met originele wandelingen of zelfs een stukje avontuur. De tieners moeten uiteindelijk hun puber-energie ergens kwijt 😉 .

We dragen authenticiteit hoog in het vaandel. Hierdoor vertellen we enkel over onze eigen bezoeken en reizen; gebruiken we enkel eigen foto’s en eigen woorden.

Eskonpeupejer is een inspiratieblog en geen reclameblog; al maken we natuurlijk heel graag reclame voor een bestemming waar we zelf een leuke tijd hebben beleefd 😉 .

Waarom we niet schrijven over iets wat niet ons ding was? Heel simpel… het is niet omdat wij niet warm lopen van een bestemming of activiteit, dat dit voor anderen niet hun dada kan zijn. Elke zeug zijn meug, zo gaat het spreekwoord. Laat iedereen dus maar flink zijn ding doen. Het belangrijkste is dat iedereen zijn eigen dada vindt.

 

Heb je een leuk voorstel voor uitstap of trip voor families met tieners, dan kan je je idee hier alvast aan ons doorsturen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Schreven we iets verkeerd of heb je een andere opmerking over een blog, aarzel dan niet om het ons mee te geven. Missen is menselijk en jawel, ‘we are only human’.

Tot gauw!!

 

    %d bloggers liken dit: