Wie is ESKONPEUPEJER ?

Wie is ESKONPEUPEJER ?


Met 5 zijn we ; een papa (°1980), een mama (°1979) en drie flinke kerels (°2007-°2008-°2010).

Eskonpeupejer is een inspiratiebron voor uitstappen vol cultuur natuur en avontuur samen met tieners.

eskonpeupejer - cultuur natuur en avontuur samen met tieners

Elk van ons heeft een onstuitbare drang om op uitstap en op reis te gaan, om onder de spreekwoordelijke kerktoren uit te geraken en om alles wat er te ontdekken valt, ook te gaan ontdekken.

En daarom proberen we met onze tieners elk weekend op verkenning te gaan en iets nieuws te zien.

Afhankelijk van de steeds voller wordende agenda van de opgroeiende mini-onsjes lukt dat de ene keer al beter dan de andere keer. Voorlopig, fingers crossed hopelijk nog lang, gaat onze kroost mee in het verhaal. Ze durven het zelfs aan om meer en meer het initiatief te nemen … De drang om de wereld dichtbij of verderaf te  ontdekken is duidelijk erfelijk, minstens besmettelijk of aanstekelijk. We kunnen alleen maar hopen dat de kroost nog lang met ons mee op pad wil trekken.

Deze trips geven ons zonder uitzondering tonnen energie en bezorgen ons ontelbaar mooie herinneringen die niemand ons nog kan afnemen. Basta !

Op Eskonpeupejer verzamelen we onze tips en tricks voor leuke uitstappen en reizen vol cultuur, natuur en avontuur mét tieners !

Waarom we doen wat we doen, lees je hier verder 😉 .

 

 

3 thoughts on “Wie is ESKONPEUPEJER ?

  1. En ik die dacht dat ik al veel bezocht had…heel mooie trips die jullie maken…heel wat bezienswaardigheden die ook op mijn bucketlist staan…alvast bedankt voor de leuke blog en inspiratie!

  2. Waw, zéér inspirerende blog, boordevol interessante tips, leuk om in te grasduinen en nieuwe inspiratie te vinden. Ook handig met die kaarten met doorklikbare links. Tof dat jullie dit delen en regelmatig updaten. Keep going !

Geef een reactie

%d