Samen iets doen?

Waarschijnlijk heb je de boutade ‘met tieners kom je nergens‘ al eens horen waaien.

KLOPT NIET! Natuurlijk niet.

Met tieners kan jet uiteraard overal komen. Daar zijn wij het levens bewijs van.

Wil je, net als wij, deze stomme uitspraak uit de wereld helpen? Neem dan gerust contact met ons op. Dan zitten we met alle plezier eens rond de tafel om te kijken hoe we iets voor jullie kunnen doen.

ESKONPEUPEJER staat voor daguitstappen en reizen mét tieners waarbij de activiteiten doordrenkt zijn van cultuur in de ruimste zin van het woord.

Waar het hart van vol is, loopt … onze pen van over.

Dus ja, met tieners kan je overal komen! Van culturele hotspots (liefst met een hoekje af), over coole tentoonstellingen, verrassende architectuur, tot een uniek stukje geschiedenis. Je zou verrast zijn hoe leuk ze het vinden.

Natuurlijk wisselen we onze culturele uitstapjes af met originele wandelingen of zelfs een stukje avontuur. De tieners moeten uiteindelijk hun puber-energie ergens kwijt 😉 .

We vinden het fantastisch om te schrijven over dat wat ons zo nauw aan het hart ligt.

We dragen authenticiteit hoog in het vaandel. Hierdoor vertellen we enkel over onze eigen bezoeken en reizen; gebruiken we enkel eigen foto’s en eigen woorden. Eskonpeupejer is een inspiratieblog en geen reclameblog; al maken we natuurlijk heel graag reclame voor een bestemming waar we zelf een leuke tijd hebben beleefd 😉 .

Onze authenticiteit en eerlijkheid maakt ook dat alles wat op onze blog verschijnt, effectief door ons goedgekeurd werd.

Waarom we niet schrijven over iets wat niet ons ding was? Heel simpel… het is niet omdat wij niet warm lopen van een bestemming of activiteit, dat dit voor anderen niet hun dada kan zijn. Elke zeug zijn meug, zo gaat het spreekwoord. Laat iedereen dus maar flink zijn ding doen. Het belangrijkste is dat iedereen zijn eigen dada vindt.

Wat onze dada is, daar winden we geen doekjes om 😉 !  Cultuur matchen met tieners ! 

 

Dus ben je een museum en mis je tieners, organiseer je een tentoonstelling en wil je die ook aan tieners tonen; organiseer je concert, opera of toneelvoorstelling of ander evenement waar tieners best wel thuis horen; ben je een toeristische dienst en wil je je geliefde streek wat extra liefde geven; of heb je een leuk plekje vanwaar uit wij met tieners de streek kunnen verkennen… aarzel dan niet om onze te contacteren.

 

Aan onze volgers: Nog leuker is het om te zien, te lezen of te horen hoe we jullie geïnspireerd hebben. Laat het dus zeker weten als jullie op een plekje zijn die jullie door ons leren kennen hebben.

 

Hopelijk tot gauw !

 

%d