Batterijen opladen in Oostende !

Batterijen opladen in Oostende !


Uitwaaien

En soms gaan we op stap, niet om iets te gaan bezoeken (ja, het bestaat ! ), maar gewoon om te genieten van de wind die door onze haren waait of van de regen die op ons gezicht klettert maar ook – als het even wat mee zit – van de zon die ons verwarmt.

Zo een dag was het vandaag. We gingen heerlijk uitwaaien aan de Belgische kust.


Voetballen op het strand

En wat kan je beter doen dan uitwaaien tijdens een fikse strandwandeling? Juist ja, voetballen op het strand.

Toch even voor alle zekerheid de waterstanden controleren; voetballen en hoogwater is namelijk geen goede match. We hadden geluk. Tot 16u laagwater… Perfect en ideaal.

Dit keer gingen we naar de Koningin der badsteden, Oostende dus du-uh. Al gingen we niet naar het alom bekende gedeelte, maar wel het rustige deel aan het Fort Napoleon. Nee, we werden niet verleid om het Fort eventjes binnen te gaan. Het kon ook niet want het was gesloten wegens renovatie *. Toegegeven, was het open geweest, dan waren we misschien wel eens binnen geweest, wie weet 😉 iets met het bloed dat kruipt waar het niet gaan kan.


Stick to the plan

We gingen dus voetballen op het strand, duffelden ons stevig in en gingen ervoor. Het was ronduit zalig. Bijna hadden we het gigantische strand voor onszelf.

De batterijen raakten opgeladen en we keerden moe maar voldaan terug huiswaarts !

 

 

  • Het Fort zou pas in oktober 2019 terug opengaan… eventjes geduld dus !*

(* ondertussen is het Fort terug open ! )

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: