Brussel – Star Wars Identities

Anakin Skywalker, R2/D2, A-wings, de Millenium Falcon, Tatooine of Chewbacca klinken voor sommigen misschien vreemd in de oren. Voor onze kinderen niet en dat is nog maar een understatement. We hebben hier 3 jongens rondlopen die – en dat is nog maar licht uitgedrukt – zot zijn van Star Wars. De films, de onderlinge relaties, de verschillende ruimtetuigen,.. ze hebben geen geheimen voor hen.

2018-04-15 13.00.54

Dat de reizende tentoonstelling Star Wars Identities nu in Brussel aangekomen is, is dan ook een geschenk uit de hemel !2018-04-15 10.44.52

En het is een prachtige tentoonstelling. Naast vele originele tekeningen, rekwisieten en originele kostuums, word je uitgenodigd om tijdens de tentoonstelling zelf een karakter te creëren. Je eigen karakter uiteindelijk op het grote scherm zien, is een heel mooie verrassing voor groot en klein.

De expo is een aanrader voor de fans van Star Wars. Iets kennen van de films is wel een must. Anders mis je veel van de magie van de films en loop je in elk geval het risico verloren te lopen tussen Yoda, Babo Fett of prinses Leia.

2018-04-15 11.53.29

De tentoonstelling is nog tot september 2018 in Brussel te zien waarna deze Europa zou verlaten.

Star Wars Identities

 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: