Hotspots in Kortrijk

Hotspots in Kortrijk


Wat te doen in Kortrijk?

Of we niet een paar ideetjes kunnen geven wat je allemaal kan doen in onze hometown, Kortrijk. ’t Zal wel zijn.

We hebben hotspots, must-sees, musea, architectuurtoppers, pareltjes van publieke kunstwerken én we hebben verborgen plekjes…beslist te veel om op te noemen, daarom houden we het simpel met een fotootje en een kaartje. Voor één keer dus geen ellenlange teksten 😉 .

Is dit overzicht volledig, no way; dat is natuurlijk niet mogelijk 😉

In elk geval, als je hierna geen zin gekregen hebt om Kortrijk te komen (her)ontdekken, dan weten we het ook niet meer 😉 Laat maar weten als wij een verborgen plekje gemist hebben.


architectuur

Kortrijk pretendeert niet voor niets een architectuurstad te willen zijn. Oude en nieuwe architectuur, je kan het allemaal bewonderen in de stad


(verborgen) pareltjes

Jaja, er zijn van die leuk plekjes in Kortrijk die je moet weten zijn… 😉


bijzondere beelden

De Kortrijkse straten staan vol van beelden met een bijzonder verhaal. Hier volgt enkel een greep uit het fantastische aanbod!


groen in en rond de stad

Groen groen, Kortrijk heeft heel veel groen! Yes !


museum en oude bekenden

Voor zij die Kortrijk absoluut niet kennen, geven we graag nog enkele oude bekenden.


Wandelingen

Wil je veel van deze hotspots, must-sees of verborgen pareltjes combineren, dan kan je een wandeling door de stad maken. Wat is er leuker dan een stad te leren kennen door in de straten en steegjes te slenteren. Het aanbod aan uitgestippelde wandelingen is ruim. Volgende twee zijn alvast onze favorieten:

Veel plezier in Kortrijk!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: