NIEUWE WERELDKAART AAN DE MUUR !

MAKING MEMORIES 

Making memories. Daar draait het leven toch om, niet?

Het zal je niet verbazen, maar onze memories draaien vooral rond op stap te gaan, du-uh.

 

ALLES BEGINT MET EEN PLAN (EN EEN KAART…) 

Of het nu een daguitstap is of een korte of langere reis, alles begint met een plan.

Zoals al geschreven in een eerdere post, betrekken we onze kinderen heel graag, en het liefst ook meer en meer, bij het maken van dat plan.

Je zal ons dan ook heel vaak terug vinden rond de kaarten die her en der in het huis verspreid hangen, of het nu een wereldkaart, een kaart van Europa of van België of van een stad is, maakt niet uit. Het lijkt wel of we altijd naar die kaarten getrokken worden.

 

 

KEUZESTRESS

Plannen smeden voor de volgende trip of herinneringen ophalen; het gebeurt hier allemaal rond onder andere die kaarten. Het vaakst rond dé belangrijkste kaart in ons huis, namelijk die die in de keuken hangt, tussen de vakantiefoto’s. Logisch toch.

Meer nog, het komt meer dan geregeld voor dat er zich rond de keukentafel discussies ontspinnen over iets wat we op de radio horen of op tv zien waarna er een van de kinderen zijn punt wil maken door even de kaart erbij te halen. Altijd boeiend en verrassend welke informatie in die kopkes van de kinderen verwerkt wordt.

Toen we de vraag kregen* van www.wereldkaarten.nl om eens een van hun kaarten te kiezen, was die vraag té aanlokkelijk om geen ja te zeggen.

Wat een aanbod op hun site… van de gekende kaarten, over abstracte kaarten, tot kaarten met lokale dieren. Het was dan ook niet makkelijk om een keuze te maken.

Schermafdruk 2019-02-17 11.49_edited.jpg

 

Uiteindelijk kozen we voor een kaart op canvas waar we heel vaak gebruik van zullen maken. Eentje waar ook de gebergtes opstaan en niet te veel extraatjes op staan; gewoon de landen en de belangrijkste steden. Less is more.

 

EN WAT VONDEN WE ERVAN ? 

Zo gezegd, zo gedaan.

Een paar dagen na de bestelling via hun website, kwam dé kaart toe ! Keurig verpakt, zoals het hoort.

 

En de kaart is exact wat we ervan verwachtten. Prima kwaliteit, duidelijke leesbare print, mooie heldere kleuren en strak op het kader gespannen ! Echt een aanrader.

 

2019-02-17 10.58_edited.jpg

 

Nu alleen nog de fotomuur opnieuw organiseren, zodat we onze volgende vakantie rond deze kaart kunnen bespreken, al moet het gezegd… daar zijn de mannen al mee begonnen en ze hangt nog niet eens op. Looking forward !

 

 

2019-02-17 11.09_edited

Bedankt in elk geval aan www.wereldkaarten.nl voor deze kaart.

We zullen er mooie tijden mee beleven.

Wil je zelf zo een mooie wereldkaart, surf dan eens naar hun website – klik hier !

 

(*) We staan altijd open voor samenwerkingen. We zullen enkel samenwerken wanneer wij achter het product staan. Wat je hier leest, is dus onze eerlijke, oprechte mening. 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: