Game-Inn in Waregem: dé plek waar elke tiener wil blijven!

Game-Inn in Waregem: dé plek waar elke tiener wil blijven!

Heb je fervente gamers in huis of wil je eens gaan gamen zonder zelf een console in huis te nemen, dan hebben wij the place to be voor jou ontdekt.
En die plek ligt spreekwoordelijk achter onze hoek, bij Game-Inn in Waregem.


Tieners equal gaming


Of die tieners van ons het leuk vinden om af en toe te gamen? Wat een vraag… er is misschien geen groter deur die ingetrapt kan worden.

Laat ons zeggen dat we thuis de regel ingevoerd hebben dat de consoles pas op vrijdagavond aan mogen en op zondagavond terug uit moeten. Twee keer raden wat er gebeurd als de tieners op vrijdag na school thuiskomen? Inderdaad… boekentassen vliegen aan de kant en the games begin.

Een plek zoals Game-Inn in Waregem is zonder twijfel op het lijf geschreven voor onze jongens. Een namiddag ongelimiteerd schermtijd; gamen à volonté en zonder dat de mama hen attent maakt op het feit dat de zon buiten schijnt. Zalig!

We moesten het dus geen 2 keer vragen of ze er zin in hadden.

Game-inn zit in de Vijfseweg in Waregem. Eigenlijk kan je er moeilijk aan voorbij rijden zonder het op te merken want er staat een gigantische Mario aan de voordeur.

De instructies van de tieners waren plots meer dan duidelijk… snel parkeren en binnengaan en ´laat ons dan maar doen´.


Gamen à volonté


We hebben onze jongens inderdaad niet veel gezien. Ze hadden dan ook handen en voeten te kort. Alleen racen of tegen elkaar, Mariokart met zijn vieren (de papa deed ook duchtig mee 😉 of course), retro arcadekasten uitproberen, een vr-bril opzetten, skiën, een partijtje Fifa ( want op een ander is het leuker dan thuis 😉 ), ze deden het allemaal. Ze testten zelfs hun drum-/ gitaartalenten uit.

Voor het geval ze hun schermen even beu zouden geweest zijn (en ja, het is ´zouden geweest zijn´ want de kans dat ze gamen beu komen os quasi onbestaand), konden ze even uitrusten in de cosy seats. Dit is meteen ook de plek waar de niet-gamers de gamers gade kunnen slaan. Raad maar waar ´bibi´ af en toe neerplofte… ;-)😉

Voor degene die even afwisseling willen, is er de mogelijkheid om een drankje en kleine snack te nemen of om een van de vele boardgames uit te proberen.

Voor elk wat wils dus.

Als je dus op zoek bent naar een leuke plek voor gamers, dan is Game-Inn zeker een aanrader.


Wat vonden de tieners?


Overbodige paragraaf. Als he 10 keer moet zeggen dat we naar huis gaan, is het antwoord pp deze vraag meer dan duidelijk.


ff praktisch

💰: een uurtje speelplezier kost 12 EUR, voor 2 uur is het 18 EUR – de volwassenen betalen iets meer

📍: Vijfseweg 92, Waregem

🅿️: parkeren kan je op de Vijfseweg

📆: Game-Inn in open op woensdagmiddag en van vrijdagavond tot zondagavond

☎️: te hoeft niet op voorhand te reserveren

🍵: ter plaatse kan je iets drinken en een kleine versnapering eten

🔎: op de website van het ‘Game-Inn’

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: